Bästa musikprogram 2011, 2009, 2008, 2007 Varje Torsdag 19:00 - 21:00 i Studentradion 98,9





fredag 3 april 2009

Vårrusigt och passionerat

Veckans program hade en enorm laddning ny skön musik, och redaktionen hade svårt att sålla fram ett gäng låtar till veckans program. Bland annat fick vi stifta en första trevande bekantskap med Lyon-bandet Toy Fight (som vi alla enades om var ett bra bandnamn), som konstigt nog ger galet många träffar på Google men ingenstans står något vettigt! En eller anna fransk kommentar, men eftersom ingen i redaktionen är något vidare på franska struntade vi i de sidorna. Kolla upp den extermt faktaglesa myspace-sidan här.

Martin talade sig varm om Kansas-gänget Passion Pit, bandet som började som ett Alla Hjärtans Dag-projekt (därav namnet?) och låten "Sleppyhead" blev till Martins stora glädje vald till Veckans Singel. Grattis Passion Pit och grattis Martin!

Denna vecka var det också premiär för Veckans Demo, ett moment som länge har drivits på av främst Felix och nu äntligen blev av. I studentradioprogrammet Demo väljs varje vecka ut en demoartist/låt och som vi i Release tycker att det kan vara viktigt att hålla ögonen på. Morgondagens artister? Varför inte! Denna vecka spelade vi There Ones Was Rupert från Varberg, samma stad som Du är så yeah yeah-Martin Svensson kommer från.

Nästa veckas Release sänds på självaste skärtorsdagen, missa inte Mattias eget påsksepcial!

Ciao,

Emma

1 kommentar:

  1. Lite mer fakta om Toy Fight hittar ni här :
    http://www.cityslang.com/artist/56

    S.

    SvaraRadera